Elektrische auto leasen

Elektrische auto leasen 2019

De beste 3 elektrische auto’s om te leasen in 2019. Lees snel dit artikel: Elektrische auto leasen 2019

Alles over het leasen van een elektrische auto in 2019

Het grootste voordeel van het leasen van een elektrische auto leasen in 2019 blijven toch de lage maandelijkse kosten. Daarnaast zijn er geen zorgen over de toekomstige waarde van de elektrische auto. Een nieuwe elektrische auto leasen in 2019 voor een vast bedrag per maand. Zonder zorgen over onderhoud en de waarde van de auto. Maar ook zeker zonder zorgen over de brandstofkosten. Deze kunnen gewoon in het lease bedrag zitten, maar anders kost het opladen ook nog zeer weinig.

Waarom een elektrische auto leasen 2019?

De elektrische lease auto heeft de toekomst. Het wordt steeds populairder om in een elektrische lease auto te rijden. Dit komt voornamelijk door de onderstaande redenen:

 • Het lease bedrag van een elektrische auto is laag
 • De bijtelling (voor privé rijden) is maar 4%
 • Er is steeds meer keuze uit de modellen elektrische lease auto 2019
 • De actieradius voor elektrische leasen 2019 is veel beter

Kopen of leasen

Is het beter om te leasen of te kopen? Niet zo lang geleden was het de vraag of er wel genoeg laadpalen in Nederland zijn. Dit probleem is voor een groot gedeelte opgelost. Op dit moment blijkt leasen veel populairder te zijn. Dit komt met name door de snelle ontwikkeling van de elektrische lease auto. Dit zou betekenen dat als je een elektrische auto aanschaft, je al snel erg achter loopt. Dit betekent bovendien dat de waarde van je auto afneemt. Terwijl als je least zit je bijvoorbeeld maar 4 jaar aan je auto vast. En je hoeft je verder geen zorgen te maken om wat dan ook. Elektrische auto leasen 2019 is populair.

elektrische auto leasen 2019

Elektrische lease auto in 2019 bedrijfsmatig bekeken

Waarom is de elektrische lease auto 2019 zo populair? Als je kijkt naar de redenen die bedrijven hiervoor hebben, krijg je een duidelijk inzicht. Ook voor de gewone consument kan dit genoeg reden zijn om een elektrische lease auto 2019 te overwegen. Hier komen de voor- en nadelen van het leasen van een elektrische auto in 2019:

 • Inkoopvoordeel van elektrische lease auto 2019

Het grootste voordeel van de aankoop van het elektrische wagenpark van een bedrijf is dat het bedrijf aan het einde van de betalingsperiode eigenaar is van de voertuigen. Daarom kan het een ​​financieel rendement genereren op basis van de inruilwaarde.

 • Bij een lage inruilwaarde is leasen een betere optie

Omdat de ontwikkeling van de elektrische auto zo snel gaat, is het ook voor de lease maatschappij moeilijk in te schatten wat de restwaarde is van een elektrische lease auto die wordt aangeschaft in 2019. Als je een auto gaat leasen miet je altijd opletten dat jij niet verantwoordelijk bent voor de tegenvallende restwaarde van de auto.

 • Lagere onderhoudskosten is een voordeel voor het kopen

Elektrische voertuigen hebben aanzienlijk minder onderhoud nodig dan voertuigen met verbrandingsmotor. Elektrische motoren draaien op elektriciteit, terwijl verbrandingsmotoren gebruik maken van explosies. Logische dat elektrische auto’s minder warmte en trillingen hebben, wat zorgt voor minder onderhoudskosten. Maar voor het elektrisch auto leasen 2019 ligt het voordeel van de weinige onderhoudskosten vooral in de weinig beweegbare delen. De elektrische auto heeft minder bewegende delen die kapot kunnen gaan. En ook geen olie of filters om te vervangen. Dit maakt de onderhoudskosten buiten de garantieperiode veel lager voor elektrische voertuigen. Hierdoor wordt een van de financiële voordelen van leasing ten opzichte van het kopen teniet gedaan.

 • Kopen geeft reclame mogelijkheden

Als de elektrische auto wordt gekocht, kan je helemaal zelf beslissen of het bedrijfslogo erop moet. Ook andere reclame teksten is makkelijker. Als je een de elektrische auto in 2019 gaat leasen, is dit verhaal veel lastiger. Helemaal als je ook af en toe van reclame tekst wil wisselen.

 • Onbeperkte kilometerstand is een voordeel bij het leasen

Als je een elektrische auto gaat kopen, gaat in principe naar elke gereden kilometer de waarde van de auto achteruit. Bij een lease contract van een elektrische auto in 2019 hoef je hier totaal geen zorgen om te maken.

 • Subsidie ontvangen is een voordeel voor de koper

Als het elektrische auto leasen 2019 in principe wordt gedaan door een lease maatschappij, dan hebben zij recht op een eventuele subsidie. Als je zelf een elektrische lease auto rijdt in 2019 en je hebt geen profijt van de subsidie gehad, kun je beter de elektrische auto zelf kopen.

 • Garantie inbegrepen bij het leasen inbegrepen

De garantie is over het algemeen inbegrepen tot het einde van de leaseperiode. Hierdoor zijn er totaal geen zorgen over wat voor probleem de auto dan ook heeft.

Conclusie elektrische auto leasen 2019

Het besluit om te leasen of zwaar te kopen hangt af van hoe lang je de elektrische voertuigen wilt houden. Als het wagenpark om de 2-3 jaar een upgraden nodig heeft, is leasen waarschijnlijk kostenefficiënter voor het bedrijf. Als u wilt profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen op de elektrische auto markt, dan is leasen ook de beste optie. Elektrische auto leasen 2019 heeft ook de toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *